PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING – CARAMBOL IN CENTRUL ORASULUI: TREI MASINI, O BETONIERA SI UN AUTOBUZ S-AU IZBIT!

BREAKING – CARAMBOL IN CENTRUL ORASULUI: TREI MASINI, O BETONIERA SI UN AUTOBUZ S-AU IZBIT!

de Moise Razvan
1,1K vizualizări

Carambol in centrul Municipiului Buzau: cinci vehicule, printre care si o betoniera si un autobuz plin de calatori, s-au ciocnit intr-un accident cumplit!

O cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul accidentului rutier care s-a produs luni, 9 octombrie 2023, pe strada Transilvaniei din Buzău.

Șoferul unui autoturism a trecut de pe prima bandă pe cea de a doua, pe sensul său de mers, fără să se asigure. Autoturismul a fost lovit din plin de o betonieră care circula regulamentar.

În urma impactului, autoturismul a fost împins pe contrasens, acolo unde a mai fost lovit de un autoturism, dar și de un autobuz. În incident a mai fost avariată și o mașină parcată pe trotuar la acel moment.

Șoferul vinovat de producerea accidentului rutier, un bărbat de 34 de ani, și o pasageră din autoturismul acestuia, o femeie în vârstă de 64 de ani au fost răniți și transportați la Spitalul Județean Buzău.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe