PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HALUCINANT – SCANDAL PE STRAZILE ORASULUI: S-AU LUAT LA BATAIE CU BATE! O MASINA, DISTRUSA!

HALUCINANT – SCANDAL PE STRAZILE ORASULUI: S-AU LUAT LA BATAIE CU BATE! O MASINA, DISTRUSA!

de Moise Razvan
939 vizualizări

Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, la data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din oraș are loc un conflict între mai multe persoane.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, aplanând conflictul, reieșind faptul că acesta a avut loc atât de stradă cât și în curțile imobilelor persoanelor implicate.

Din verificări s-a stabilit faptul că între un bărbat și o femeie cu vârstele de 37, respectiv 29 de ani și un grup de trei bărbați cu vârstele de 20, 42 și 43 de ani, toți din oraș a izbucnit un conflict spontan în urma cărora aceștia s-au agresat reciproc, folosindu-se de obiecte contondente.

Totodată, în timpul conflictului, ar fi fost produse mai multe distrugeri unui autovehicul, aparținând uneia dintre persoanele implicate.

În urma altercației, a rezultat vătămarea corporală a patru dintre persoanele implicate, fără ca vreuna să rămână internată.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovirea sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe