PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HAZNA DEVERSATĂ ÎN SANȚ

HAZNA DEVERSATĂ ÎN SANȚ

de Andrei Oprescu
64 vizualizări

O localnică din Produlești, județul Dâmbovița a ajuns la capătul răbdării. Femeia acuză vecinii că deversează haznaua direct în șanț, unde băltește din lipsa unei scurgeri. Mirosul este insuportabil. Bătrâna a făcut sesizări nenumărate la primărie, dar autoritățile nu au luat nicio măsura. Canalizare nu există și nici premise pentru introducerea unei rețele nu sunt, așa că singura soluție ar fi amendarea celor care deversează apă în șanț, numai că nu a fost aplicată nicio amendă. Ba chiar, viceprimarul susține că Garda de Mediu i-ar fi sugerat să fie indulgentă primăria cu oamenii.

Așa arată șanțul din fața casei Victoriei Stăncilă. Femeia este disperată. De câțiva ani de când vecinul de lângă ea și-a făcut baie, în lipsa canalizării în comună, toată apa este deversată direct în drum, pe șanț. Apa s-ar fi putut scurge în gârlă, dar nici acest lucru nu se întâmplă pentru că nu este făcută o scurgere.

Bătrâna a făcut sesizări și la primărie pentru că pe lângă miros și mizerie care se păstrează permanent, se teme că apa se va infiltra și în fântână.

Viceprimarul Rizea Constantin recunoaște că a primit sesizări, ba chiar spune că sunt foarte multe situații asemănătoare în comună, dar că în lipsa canalizării nu are ce să le facă. Viceprimarul spune chiar că cei de la Garda de Mediu au venit și le-au sugerat să fie indulgenți cu oamenii având în vedere că nu le oferă condiții în comună.

Așadar, cu permisiunea autorităților, în Produlești se formează adevărate focare, bombe pentru sănătatea localnicilor. Totul, pentru că, spun autoritățile, canalizarea mai are de așteptat.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe