PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HORA PSD-ULUI LE-A PUS VIAȚA ÎN PERICOL

HORA PSD-ULUI LE-A PUS VIAȚA ÎN PERICOL

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Zece persoane, între care o femeie însărcinată, au fost rănite și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, după ce un podeț pe care îl traversau a cedat nu au mai rezistat greutății. Incidentul a avut loc în comuna prahoveană Plopu, iar victimele erau dintr-un grup al Partidului Social Democrat care desfășura o acțiune electorală. Victimele sunt în stare stabilă şi conştiente, prezintă traumatisme toracice şi la nivelul membrelor, dar sunt în afara oricărui pericol, iar gravida a fost investigată medical la Maternitatea Ploiești, nefiind identificate probleme cu sarcina. Cele 20 de persoane au încercat să traverseze o punte, dar aceasta a cedat sub greutate și suprafața podețului dintre doi piloni a cedat astfel că jumătate dintre cei care treceau au căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri. O altă variantă ar fi că aceștia s-au gândit să facă hora chiar pe pod și acesta a cedat.

Cele zece victime,7 bărbați și trei femei, între care una însărcinată în 35 săptămâni, sunt în stare stabilă şi conştiente, prezintă traumatisme toracice şi la nivelul membrelor și au fost transportate cu 8 salvări al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova și SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Localnicii și primarul spun că podețul în cauză nu este folosit de regulă și este important doar în perioada ploilor abundente și de aceea, susțin ei, din cauza greutății, a cedat pe o porțiune dintre doi piloni. Mai mult, cei din staff-ul PSD ar fi făcut o horă pe punte.

Două persoane au rămas în continuare în investigații la Spitalele din Ploiești, iar starea lor de sănătate a lor și a celorlalte victime, inclusiv a femeii gravide este stabilă, în afara oricărui pericol.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe