PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERCHEZIȚII LA SCANDALAGII

PERCHEZIȚII LA SCANDALAGII

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Bâte, topoare, crose, săbii și cuțite, asta au găsit polițiștii la domiciliile mai multor persoane bănuite de infracțiuni comise cu violență. 15 suspecți au fost aduși la audieri. Obiectele erau utilizate în conflictele dintre grupuri. Descinderile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, al agenților rutieri și al jandarmilor.

Perchezițiile efectuate la locuințele persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, încăierare, loviri sau alte violențe, amenințare și port fără drept de obiecte periculoase sau desfășurat fără incidente. Din cercetări, a reieșit că, în cursul lunii mai suspecții au fost implicați în două scandaluri în spațiul public, în care au fost folosite obiecte contondente interzise la deținere. În urma evenimentelor, 5 persoane au fost transportate la spital.

Cei 15 suspecti sunt audiați la Poliția Municipiului Ploiești urmând ca anchetatorii să dispună dacă se impune reținerea lor pe baza de ordonanță pentru 24 de ore.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe