PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HOTII DE LEMNE, PRINSI DE JANDARMI – VIDEO

HOTII DE LEMNE, PRINSI DE JANDARMI – VIDEO

de Andrei Oprescu
32 vizualizări

Jandarmii damboviteni au prins 4 barbati care au taiat fara mila mai multi arbori din padurea de la Valea Mare. Cei patru erau cu carutele pline cu 13 stejari si se pregateau sa plece din padure cand au dat nas in nas cu jandarmii. Ei s-au ales cu dosare penale pentru taiere fara drept de arbori din fondul forestier national.

 

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dambovita, care actiona pe linia prevenirii si combaterii furtului de material lemnos pe raza localitatii Valea Mare, a depistat in punctul “Bobeni” patru persoane, in timp ce se deplasau in padure cu carutele pline cu lemne. Jandarmii s-au minunat cand au vazut jaful facaut de cei patru. Dupa ce au taiat stejarii, cei patru au incercat sa-si ascunda urmele si au acoperit cioatele cu frunze.

Ei sunt acum cercetati pentru taiere fara drept de arbori din fondul forestier national. Silvicultorii nu au stabilit inca valoarea prejudiciului.

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe