PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IGIENIZARE ÎN AL XII-LEA CEAS – VIDEO

IGIENIZARE ÎN AL XII-LEA CEAS – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

In urma sesizarii facuta de reporterii MDI Tv despre gunoaiele care au sufocat malul raului Cricov in Moreni, Dambovita, autoritatile au luat masuri. Angajatii administratiei locale au fost trimisi pentru a curata malul raului de deseuri. Intre timp, Garda de Mediu i-a somat pe proprietarii garajelor din apropierea zonei afectate pentru a mentine curatenia.

Saptamana trecuta, MDI Tv v-a aratat muntii de gunoaie care s-au format de-a lungul malului stang al raului Cricov din municipiul Moreni, judetul Dambovita. Situatia a fost cunoscuta de autoritati de ani de zile, insa pana acum nu s-a luat nicio masura. Locatarii din zona au dat dovada de lipsa de respect fata de mediul inconjurator, iar malul raului a devenit focar de infectie pentru toata lumea.

Dupa materialul difuzat de MDI Tv, reprezentantii Garzii de Mediu Dambovita s-au deplasat la fata locului si au constatat depozitarea necontrolata de deseuri pe malul raului Cricov, iar autoritatile locale au luat masuri pentru igienizarea zonei. Cei vinovati de aceasta situatie vor fi sanctionati contraventional, potrivit Garzii de Mediu Comisariatul Judetean Dambovita.

 

Echipa: Valentin Popescu / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe