PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » IMAGINI ÎNFIORĂTOATE ÎN TELEORMAN! BĂRBAT NEAJUTORAT, BĂTUT CU BÂTA PE STRADĂ

IMAGINI ÎNFIORĂTOATE ÎN TELEORMAN! BĂRBAT NEAJUTORAT, BĂTUT CU BÂTA PE STRADĂ

de Andrei Oprescu
108 vizualizări

Scene halucinante în Teleorman! Un bărbat a fost luat la bătaie cu o bâtă, în mijlocul străzii, aparent fără un motiv anume. Se pare că bărbatul bătut este cunoscut în localitate ca o persoană cu afectiuni psihice, iar agresorul l-ar fi luat la bătaie pentru propria distracție.  La toată scena au asistat mai mulți tineri, care filmau cum agresorul lovea  victima, fără milă, însa niciunul nu a intervenit. Scenele halucinante s-au petrecut în satul Orbeasca de Jos, comuna Orbeasca, județul Teleorman, în urmă cu aproximativ o săptămână. Barbatul neajutorat este lovit fara milă cu o bâtă. La scanele îngrozitoare au asistat mai mulți tineri care au filmat totul . Până în prezent, nimeni nu a depus plângere la poliție cu privire la cele întâmplate, însă poliția Teleorman a anunțat că s-a autosesizat în acest caz, după ce imaginile au apărut în spațiul public.

„Referitor la apariția în spațiul public a unor imagini video în care o persoană este agresată, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman s-au sesizat din oficiu, la acest moment efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând a se stabili cu exactitate întreaga situație de fapt” a transmis IPJ Teleorman.

Dacă va fi găsit vinovat, agresorul ar putea fi pedepsit aspru pentru comportamentul său.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe