PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎMBULZEALĂ ŞI CONFUZIE – VIDEO

ÎMBULZEALĂ ŞI CONFUZIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Nervi intinsi la maxim, imbulzeala si confuzie la bursa locurilor de munca organizata  vineri de AJOFM Dambovita in colaborare cu Consiliul Judetean Dambovita.  Veniti in numar foarte mare pentru a-si gasi un job, somerii damboviteni au avut parte de o primire nu tocmai placuta. Plimbati dintr-o sala in alta si anuntati de organizatori ca nu „rasar locuri de munca peste noapte” unii s-au aratat revoltati in timp ce altii si-au pierdut  si ultima speranta ca vor fi angajati. Nici angajatorii nu au fost tocmai in forma. In paralel cu bursa locurilor de munca de la Targoviste, a fost organizata si o bursa pentru somerii din Titu.

Desi initial lucrurile pareau ca se vor desfasura conform planului, totul a luat o alta intorsatura. Somerii veniti sa isi caute un job au fost invitati sa se intalneasca cu angajatorii inainte de deschiderea evenimentului de catre autoritati. Oamenii au dat astfel buzna in sala si au inceput cautarile.

Ghinion insa. Dupa ce si-au dat seama ca nu au respectat planul, organizatorii le-au cerut somerilor sa intre din nou in sala ca sa  participe la deschiderea bursei si abia dupa discursurile autoritatilor sa se intoarca la cautari. Care a fost rezultatul? Nervi, imbulzeala si scandal. La putin timp spiritele s-au incins si mai mult.

Odata ajunsi in sala, somerii au avut parte de o alta veste proastă. Venit din partea Consiliului Judetean Dambovita, Ioan Marinescu a transmis un mesaj nu tocmai incurajator dambovitenilor aflati in cautarea unui loc de munca.

Si ca esecul sa fie si mai pronuntat, unii angajatori au „uitat” ce vor de la posibilii angajati, insa nici somerii nu au fost intr-o forma mai buna. Fara speranta, multi cautau dar nu stiau ce cauta si daca vor gasi.

Echipa: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe