PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IMPUSCATURI CA-N VESTUL SĂLBATIC – VIDEO

IMPUSCATURI CA-N VESTUL SĂLBATIC – VIDEO

de admin
20 vizualizări

Doi fraţi din Târgovişte au primit noaptea trecuta un mesaj de ameninţare in stil mafiot. Masinile le-au fost luate la tinta de doi indivizi inarmati cu pistoale, la putin timp dupa ce le-au parcat. Fratii , care se tem pentru viata lor, nu stiu ce-ar avea de impartit pistolarii cu ei. Vor afla abia dupa ce politistii ii vor prinde.

Parcarea de langa bloc s-a transformat intr-un poligon de tragere. Bolizii au fost luati la tinta de doi indivizi inarmati, la scurt timp dupa ce proprietarii au ajuns acasa. Fratii au aflat de la vecini ce s-a intamplat. Tinerii spun ca la mijloc ar fi vorba despre o actiune de intimidare. Rudele celor doi se tem acum pentru vietile lor.Criminalistii au gasit 18 urme de impuscaturi pe cele doua masini. Ei sustin ca a fost folosit un pistol cu bile, nesupus autorizarii. Politistii ii cauta si acum pe suspecti pentru a-i trage la raspundere.

 

Politistii au prins in aceasta dimineata cei doi  suspectii care au tras cu pistoalele nopatea trecuta. Acestia sunt acum audiati la sediul Politiei municipiului Targoviste.

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe