ÎN ALEXANDRIA, INTERLOPII PAR SĂ FI PUS STĂPÂNIRE PE TOT ORAȘUL ȘI NU MAI AU FRICĂ DE NIMIC.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

“Milionarul”, un interlop în curtea căruia în urmă cu trei luni, mascații descindeau în căutarea armelor albe, s-a postat pe facebook și și-a amenințat rivalii fără nici-o frică. Mai mult, interlopul își folosește copilul, de numai câțiva ani, căruia îi dă în mână o baionetă și-l pune să amenințe și el cu moartea.

Individul își amenință rivali dintr-un alt clan din oraș. În urmă cu patru luni, tatăl, fratele și un apropiat de-al său au fost arestați pentru tentativă de omor. Cei trei au intrat peste clanul rival și au înjunghiat un bărbat. Atunci un echipaj de poliție aflat în zonă a oprit măcelul cu focuri de armă.

Acum, intrlopul zis Milionarul pare a-și dori răzbunare . În clipul postat pe Facebook s-a filmat minute în șir amenințându-și fără scrupule rivalii. Mai mult, individul își foloseste propriul copil în clip. Îi înmânează un cuțit și îi dictează ce amenințări să facă. Deocamdată Poliția nu a luat nici o măsură. Nici Protecția Copilul nu s-a autosesizat!

SURSA – www.totalimpact.ro

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

PANDEMIA A ÎNVINS BĂTĂLIA CU VESTITORUL PRIMĂVERII

O lege clara, ce se va aplica fara exceptii in toate unitatile scolare din tara. Asa se face ca unii dascali deja au inteles mesajul si considera ca gestul poate ramane gest si fara un bun material.Artizanii sunt primii care resimt aceste abateri de la obiceiurile de odinioara. Chiar si