PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎN CĂUTAREA UNUI LOC DE MUNCĂ – VIDEO

ÎN CĂUTAREA UNUI LOC DE MUNCĂ – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Agitatie mare vineri la bursa locurilor de munca Dambovita! Persoane de toate varstele au mers la Clubul Studentilor din Targoviste, locul unde s-a tinut bursa, pentru a-si depune un CV, in speranta ca vor fi angajati. Doar 35 din cei 615 agenti economici contactati de AJOFM Dambovita au confirmat participarea. Acestia au venit cu o oferta de 350 de locuri de munca vacante. Bucatar, ospatar, sofer, confectioner articole textile sau agent de asigurari sunt doar cateva dintre meseriile puse la dispozitie de catre angajatori. Bursa locurilor de munca a fost organizata in 56 de localitati din 23 de judete.
Razvan este un tanar dambovitean care si-ar dori cu ardoare sa lucreze in orice domeniu. Stie insa ca nu-i va fi usor sa isi gaseasca un job, desi vineri au fost puse la dispozitie mai multe locuri de munca in cadrul bursei AJOFM. Angajatorii solicita de cele mai multe ori experienta, spune tanarul.
Angajatorii confirma faptul ca au nevoie de persoane cu experienta in domeniile puse la dispozitie.
Un alt dambovitean afectat de criza financiara este Vasile Popa. Barbatul spune ca si-ar dori sa lucreze in domeniul asigurarilor.
Sute de someri au participat vineri la bursa locurilor de munca din Targoviste. Fiecare spera ca isi va gasi un job din care sa isi castige existenta.
Pentru cei care nu au experienta, dar vor sa invete o meserie se pot inscrie in baza de date AJOFM ca someri neindemnizati sau indemnizati. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita este acreditata in 26 de meserii. Cursurile sunt gratuite.

ECHIPA: Valentin Popescu/Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe