PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Uite evenimentul, nu e evenimentul – VIDEO

Uite evenimentul, nu e evenimentul – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Ar fi de ras daca nu ar fi de plans. Cam asa s-ar putea cataloga atitudinea Consiliului Local Municipal Targoviste ce, in ultima saptamana, a votat un proiect de doua ori si cu rezultate diferite de fiecare data. Mai interesant este faptul ca nu s-a schimbat mai nimic in proiect decat…denumirea.
In data de 22 aprilie consilierii municipali targovisteni respingeau proiectul intitulat “1 mai in familie”. Un proiect al unui concurs intre cele 12 cartierele orasului. La momentul respectiv votul defavorabil al unor consilieri a fost motivat de faptul ca respectivul conscurs se suprapune cu perioada de campanie electorala si ar fi bine sa fie amant pentru 2015.
Ei bine la doar cateva zile distanta, mai bine spus in data de 25 aprilie aceiasi consilieri locali se pare ca au uitat de motivatia formulata la refuzul din data de 22 aprilie. Asa ca repus pe ordinea de zi, de aceasta data a unei sedinte extraordinare, proiectul, surprinzator sau nu a fost aprobat in unanimitate. Cu un singur amendament ce e drept: proiectul concurs denumit „1 mai in familie” a devenit “1 iunie in familie”, imapacand pe toata lumea. Ce e drept pana la sfarsitul lui 2014 se mai putea gasi un intai de luna cu semnificatii daca si acum proiectul era respins, pentru ca si intaia zi a lunii decembrie are la randul sau semnificatii.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe