PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎN LOCUL GARAJELOR, GUNOAIE

ÎN LOCUL GARAJELOR, GUNOAIE

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Gropi de gunoaie, resturi de materiale de constructie, mormane de deseuri, geamuri sparte! Aceasta este imaginea apocaliptica a unuia dintre cartierele municipiului Targoviste. Dezastrul a fost creat in urma demolarii garajelor la somatia primariei. Nimeni nu se ingrijeste de eliminarea deseurilor ramase in urma demolarii, nici proprietarii fostelor garaje, nici autoritatile, astfel ca zona a devenit o adevarata rampa de gunoi.

 

Cosmarul oamenilor din microraionul 11 din municipiul Targoviste dureaza de cateva saptamani bune. In urma demolarii garajelor au ramas mormane intregi de gunoaie care se inmultesc pe zi ce trece. Este un prilej bun pentru unii locatari de a scurta drumul pana la tomberoane. Acestia arunca resturile materialelor de constructii in mormanele deja facute.

Asa se face ca de saptamani bune mai multe strazi si parcari din Targoviste sunt invadate de resturi menajere. Imaginile sunt desprinse parca dintr-un film de groaza. Aerul a devenit irespirabil in zona, iar locatarii si trecatorii sunt nevoiti sa se obisnuiasca cu noua imagine a municipiului.

 

Zona microraionului 11 este parte integranta din Planul de Dezvoltare Urbana a orasului. In cartier se lucreaza, dar in acest timp nimeni nu are grija si de aspectul devastator creat. Astfel ca teritoriul a fost transformat intr-o adevarata rampa de gunoi.

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe