PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎN LUPTĂ CU BOALA

ÎN LUPTĂ CU BOALA

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

În loc să se pregătească pentru banchetul de sfârşit de clasa a XII-a, pentru Bacalaureat şi pentru un nou început în ciclul universitar, Alexandru, este ţintuit la pat de o formă de cancer foarte agresivă. Tatăl său este poliţist în cadrul trupelor de intervenţie şi duce cea mai grea luptă din viaţa sa, lupta cu boala care îi macină fiul tot zi de zi. Alex va împlini 18 ani luna aceasta, iar tatăl său îşi doreşte să-i ofere cadou operaţia care îi va salva viaţa. Pentru a reuşi acest lucru are nevoie urgentă de sprijinul oamenilor cu suflet.
Cristinel Zaharia lucrează la trupele de intervenţie Ilfov, iar de mai bine de opt luni este în luptă cu boala cruntă care îi chinuie băiatul cel mare. Alexandru Zaharia are o formă severă de cancer, pe piciorul stâng având o tumoră extrem de mare, care nu îi mai permite să se deplaseze.
Tatăl său a făcut tot posibilul să îl ducă în străinătate. A fost de două ori în Turcia, dar operaţia nu a fost posibilă, pentru că s-au descoperit alte complicaţii. Salvarea băiatului vine din Israel, unde medicii de la o clinică din Ierusalim au acceptat să-l opereze pe Alex. Operaţia este însă foarte scumpă: 135 606 euro. Atât costă salvarea lui Alexandru Zaharia. Tatăl său, împreună cu familia şi prietenii, speră să strângă suma, cu ajutorul oamenilor cu suflet până în data de 15 iunie, când fiul său va împlini 18 ani. Acesta ar fi cel mai frumos cadou de majorat, şansa la o viaţă normală.
În loc să se bucure de distracţiile specifice vârstei, alături de prietenii săi, Alexandru se luptă cu boala care îl macină în fiecare zi. Durerile sunt din ce în ce mai puternice.
Băiatul înţelege tot ce i se întâmplă şi spune că biopsia care i s-a făcut în ţară i-a declanşat tumora. Este sătul de promisiuni, dar este optimist că va fi operat şi se va putea bucura de viaţă ca orice adolescent de vârsta lui.
Singurul care i-a readus zâmbetul lui Alex este Ben, căţeluşul pe care l-a primit de la părinţi, pentru că şi l-a dorit foarte mult. Patrupedul stă în permanenţă cu băiatul, îl veghează şi îl face să râdă atunci când este trist.
Haideţi ca împreună să-i facem lui Alexandru cel mai frumos de majorat: şansa la o viaţă normală! Orice sumă contează, iar banii pot fi depuşi în conturile deschise pe numele băiatului şi al tatălui său.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe