PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOLIU ÎN POLIȚIA DÂMBOVIȚEANĂ! UN AGENT A FĂCUT INFARCT ȘI A DECEDAT

DOLIU ÎN POLIȚIA DÂMBOVIȚEANĂ! UN AGENT A FĂCUT INFARCT ȘI A DECEDAT

de Andrei Oprescu
58 vizualizări

E doliu în Poliția dâmbovițeană! Agentul șef principal de poliție Dumitru Dan a decedat în urma unui infarct, la vârsta de 47 de ani. Polițistul era în timpul liber, iar tragicul eveniment s-a petrecut în județul Arad. Cunoscuții ne-au povestit că polițistul era plecat cu băiatul său. S-a simțit rău și a tras mașina pe dreapta, iar apoi a decedat. Dumitru Dan a activat până în anul 2010 în cadrul Servicului Rutier Dâmbovița, iar de atunci , lucra la Secția de Poliție Voinești.

“Cu regret vă anunț că în dimineața zilei de 07.06.2018 agentul șef principal de poliție Dumitru Dan a decedat ca urmare a unui infarct.Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face la domiciliul acestuia din com.Dragomirești, sat.Ungureni. Înmormântarea va avea loc în ziua de marți 12.06.2018. Condoleanțe familiei.Vei rămâne permanent în sufletele noastre, coleg și prieten drag!” este anunțul postat de cms. Uță Gabriel, șeful Secției de Poliție Voinești. Dumnezeu să-l odihenască!

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe