PRIMA PAGINĂ » SPORT » ÎNAPOI ÎN LIGA A III-A

ÎNAPOI ÎN LIGA A III-A

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

A fost sarbatoare mare la Moreni, in Dambovita, dupa ce echipa locala de fotbal, Flacara, a revenit in Liga a III-a dupa noua ani. Flacara a castigat la scor de neprezentare returul barajului cu Vointa Crevedia, in fata a 3.000 de spectatori.

Cârnaru (23), Timofte (25 penalty) și Negrea (81) au punctat pentru victoria Moreniului. Flacăra a dominat cvasitotal confruntarea cu Voința și a ratat alte 6-7 bune oportunități de a marca. De partea cealaltă, Crevedia s-a apropiat prima dată periculos de buturile lui Panaite în minutul 80, șutul lui Florea fiind respins în corner de goalkeeper-ul gazdelor. Fluierul final al dâmbovițeanului-bucureștean Botescu a adus fiesta în tabăra galben-albaștrilor. Iliescu &co. au cântat minute bune cu fanii din tribune, iar sărbătoarea s-a mutat apoi la vestiare. Liga a III-a a câștigat un oraș de tradiție, iar Moreniul pâlpâie din nou pe harta fotbalului mare din România. Maestrul promovarii e Gabi Paraschiv, fostul campion de acum cinci ani cu Otelul Galati.

Trei echipe din Dambovita vor fi prezente in viitoarea stagiune a Ligii a III-a. Alaturi de proaspat promovata Flacara, in esalonul trei vor mai juca, din acest judet, FC Aninoasa si Urban Titu.

Reporter: IONUȚ MARIN

Imagine: EDUARD GĂISEANU, IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe