PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INAUGURARE CU HAOS ȘI IZ COMUNIST

INAUGURARE CU HAOS ȘI IZ COMUNIST

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Haos, imbulzeala, nervi intinsi la maximum, toate combinate cu un scenariu cu iz comunist. De asta au avut parte targovistenii care au venit duminica la inaugurarea Complexului Turistic si de Natatie din Targoviste. Mai intai s-a dat strigarea tuturor membrilor de partid, care vrand-nevrand au fost nevoiti sa fie prezenti. Nu au lipsit nici parlamentarii de Dambovita, care si-au dat seama brusc ca trebuie sa isi mai faca aparitia printre muritorii de rand de care isi vor aminti din nou la toamna. Cum intrarea a fost libera, 700 de suflete s-au inghesuit sa prinda un sezlong.

Porțile Complexului s-au deschis în apropiere de ora 10:00 duminică dimineața. Se formaseră deja cozi imense și oamenii își pierduseră răbdarea. Scenariul a debutat cu un discurs lung, presărat cu laude al primarului Cristian Stan, care i-a plictisit pe mulți, însă nu și pe membrii de partid care au primit ordin să asculte cuminți până la capăt. De la primari PSD-iști și până la șefi de deconcentrate, cu toții au răspuns prezent chemării mai-marelui județului Adrian Țuțuianu pentru a-l susține pe finul său, Cristi Stan. Momentul a fost un bun prilej pentru parlamentarii de Dâmbovița de a-și face câteva selfie-uri și de a zâmbi forțat oamenilor de rând de care vor avea nevoie la alegerile din toamnă. Cum mulți le-au și uitat fețele, nu au făcut prea mare vâlvă în peisaj. Nici autoritățile nu au fost prea mândre de realizare, motiv pentru care prezentarea s-a derulat „pe sărite„, iar primarul s-a oprit doar la anumite obiective.

Politicianismul exagerat a întins la maximum nervii târgoviștenilor care după ce au așteptat la cozi ca pe vremea comunismului și au asistat la tăiere de panglică s-au luat la întrecere spre locurile unde erau șezlongurile.

În total 700 de persoane au venit la inaugurare unde aproape s-au călcat în picioare totul din cauza deciziei populiste a autorităților târgoviștene combinată cu ideea de a căra la eveniment cât mai mulți membri de partid. Nu au scăpat de convocare nici echipele cluburilor finanţate de primăria Târgovişte.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe