PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INAUGURARE… LA ANU’ ȘI LA MULȚI ANI LA COMPLEXUL DE NATAȚIE DE LA TÂRGOVIȘTE

INAUGURARE… LA ANU’ ȘI LA MULȚI ANI LA COMPLEXUL DE NATAȚIE DE LA TÂRGOVIȘTE

de Mditv
19 vizualizări

20 de milioane de euro s-au dus pe apa Ialomitei, langa Targoviste, la Complexul de Natatie care se construieste parca de-o viata si tot nu e gata. Programat a fi inaugurat in administratia primarului-suspendat Boriga, in 2014, complexul a ramas la stadiul de santier si in vara lui 2016. Cel mai probabil, nici in iulie nu vor fi deschise portile unei investitii considerate, la momentul obtinerii finantarii, drept cea mai importanta din sudul Romaniei. Importanta a fost, dar exclusiv la capitolul finantare.

Vizibil incurcat de intrebarile jurnalistilor, la cateva minute dupa ce presedintele CJ Dambovita agresase echipa MDI TV, primarul Daniel Cristian Stan a admis ca la obiectivul de investitii Complex de Natatie Targoviste sunt neconformitati, cu 24 de ore de data la care ar trebui sa se faca receptia, de catre Beneficiar, adica de Primaria Targoviste. Urmariti un material realizat cu camera ascunsa.

Joi, pe 30 iunie, adica in ultima zi in care proiectul poate fi receptionat de catre Beneficiar fara penalitati, constructorul si Primaria vor organiza o conferinta de presa. Cel mai probabil, va fi una rigida, asa cum au fost toate derulate in respectiva incinta in ultimii ani. In 2012, Gabriel Boriga anunta ca inaugurarea va avea loc mai devreme de termenul impus de organismele de implementare a fondurilor europene, adica mai 2014 in loc de octombrie 2014.

Aproape doi ani de zile, din 2013 si pana in toamna lui 2015, lucrarile au avansat cu viteza melcului. Ulterior, Daniel Cristian Stan a anuntat ca inaugurarea va avea loc in luna decembrie a anului 2015. Nu s-a intamplat asa, iar un nou termen a fost propus pentru 30 iunie 2016. In mod cert, complexul nu isi va deschide portile pentru targovisteni nici maini si nici in urmatoarele saptamani. E rusinos cum autoritatile locale, mana in mana cu constructorii, si-au batut efectiv joc de o finantare colosala, aproape 900 de miliarde lei vechi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe