PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTAIE PE COMISIILE DE SPECIALITATE ÎN CLM

BĂTAIE PE COMISIILE DE SPECIALITATE ÎN CLM

de Mditv
15 vizualizări

Şedinţa de constituire a forului legislativ local al municipiului Târgovişte pentru perioada 2016-2020 a început în linişte şi aşa a continuat până aproape de final. Agitaţia şi contrele politice s-au strecurat însă printre aleşii municipali spre final, când s-au votat comisiile de specialitate. Surprinzător, la constituirea celei de-a patra comisii, care va activa în domeniul cultură, religie şi sănătate, a fost bătaie şi nu au lipsit nici aşa-zisele avertizări dintre consilieri.

PSD-iştii din Consiliul Local Municipal nu s-au lăsat până nu au avut trei consilieri din cinci în comisia de specialitate care vizează cultura, învăţământul, religia, sănătatea, activităţile sportive şi de agrement. Au ajuns cu propunerile până la consilierul independent, Ana Maria Nicolae.

Nici comisia numărul 5 nu s-a votat deschis, ci tot prin vot secret, însă liberalii s-au arătat supăraţi. Nu au ştiu ce consilieri să aleagă pentru comisia care se ocupă de domeniul juridic şi în plus mai aveau si un consilier absent, pe Adrian Ghinescu.

Consilierii au cerut o altă pauză de negocieri, însă discuţiile nu au mers prea bine. Pentru comisia numărul 4 au fost propuşi prea mulţi consilieri, iar comisia numărul 5 a rămas descoperită, semn că aleşii locali fug de responsabilitatea juridică. Imediat au început şi disputele politice dintre cele două tabere.

Astfel că aleşii locali au început cu avertizările de la prima întâlnire, semn că nu se vor înţelege prea des în ceea ce priveşte deciziile luate în interesul cetăţenilor. După lungi discuţii, Ana Maria Nicolae a renunţat la comisia numărul 4, iar doctorul Nicolae Mândrilă, consilier PNL a fost ales să facă parte din comisia juridică. Rămâne de văzut cu câtă responsabilitate îşi vor face treaba consilierii în comisiile de specialitate pentru care s-au zbătut atât de mult.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe