Inaugurat cu surle şi trâmbiţe pe 29 noiembrie, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi din Dâmboviţa rămâne închis pentru publicul care doreşte să viziteze obiectivul. Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a grăbit să-l inaugureze , dar lucrarea nu este încă recepţionată. Construcţia nu a fost terminată, iar mobilierul nu a sosit. De ochii lumii, la inaugurarea, de altfel falsă, Ţuţuianu a cerut să se împrumute mobilier din alte locuri. Acum turiştii care ajung la Potlogi pleacă dezamăgiţi pentru că nu pot vedea decât curtea palatului.
Situaţia de la Potlogi pare demnă de bancurile din perioada comunistă când în prezenţa dictatorului se adună o mare de oameni, totul era impecabil, iar fiecare obiectiv vizitat era dotat cu cele necesare aparent, pentru că în realitate erau împrumutate din alte locuri. Aşa s-a întâmplat şi în ziua falsei inaugurări a Palatului de la Potlogi. Turiştii care au vrut să viziteze Palatul Brâncovenesc au avut parte de o surpriză neplacută care i-a revoltat.
Aşadar, exponatele nu există, construcţia nu este finalizata, dar s-a tăiat panglica de inaugurare. Cum este posibil? Aşa a fost dorinţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu care s-a bazat pe o minciunică pentru a se bucura de marea de oameni venită pentru a fi păcălită. Turiştii care au venit să viziteze moştenirea lui Brâncoveanu au putut sa intre doar in curtea Palatului.
În realitate contractul s-a prelungit până în data de 30 iunie 2016. Mai mult decât atât a fost ceruta in Consiliul Judetean si obtinuta o suplimentare bugetară de 8 000 de lei, cât este valoarea unui audit fără de care recepţia lucrărilor nu va putea fi făcută. Este vorba despre o restanţă de 0,5% către Inspectoratul de Stat în Construcţii. Aşadar dâmboviţenii şi turiştii din alte judeţe au fost păcăliţi, iar preşedintele Consiliului Judeţean Dambovita si-a asumat merite care nu i se cuvin. Postul nostru ii solicita presedintelui CJD Adrian Ţuţuianu să explice public care au fost costurile reale ale reabilitării Palatului Brâncovenesc de la Potlogi unde au ajuns aceşti bani şi cum este posibil ca pentru o investiţie deja inaugurată să se aloce ulterior alte fonduri cu specificarea ca banii sunt tot pentru finalizarea lucrărilor.