PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCĂ O AMBULANŢĂ ACCIDENTATĂ – VIDEO

ÎNCĂ O AMBULANŢĂ ACCIDENTATĂ – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Inconstienta la volan! Desi a auzit sirena ambulantei, nu i-a acordat prioritate si a provocat un accident rutier! S-a intamplat pe DN 72 A Targoviste-Campulung. Soferul unui autoturism s-a ciocnit violent de ambulanta care transporta de urgenta un pacient la spital. Autovehiculele au fost serios avariate si au ajuns pe campul de langa sosea, dar din fericire nimeni nu a fost ranit grav. Pacientul a fost preluat de o alta ambulanta, iar starea lui este stabila. Grav este ca vorbim despre al doilea accident rutier din aceasta saptamana, in zona Priseaca, in care este implicata o ambulanta.
Accidentul este tras la indigo cu cel petrecut in urme cu cateva zile. Aceeasi zona, DN 72A Targoviste -Campulung, tot o ambulanta implicata si aceeasi greseala care putea fi fatala. Autospeciala care transporta un pacient la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste se afla in depasire, cand soferul unui autoturism a virat stanga, intrand in coliziune cu ambulanta. Soferul autospecialei a declarat ca avea in functiune semnalele acustice si luminoase.
Soferul autoturismului ar fi auzit sirena ambulantei, dar nu se considera vinovat de accident.
Desi autovehiculele au fost serios avariate, ffind proiectate pe campul de langa sosea, nimeni nu a suferit rani grave. Pacientul din ambulanta a fost preluat de o alta autospeciala si transportat in siguranta la spital, starea lui fiind in prezent una stabila.
Politistii cerceteaza acum imprejurarile in care s-a produs accidentul rutier.
Din pacate, este a doua ambulanta avariata de la Serviciul Judetean Dambovita, in numai cateva zile. Inca o autospeciala a fost trasa pe dreapta, in timp ce echipajele medicale se confrunta cu o avalansa de solicitari.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=EO6JjYP3Lfc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe