PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCĂ O ȘANSĂ – VIDEO

ÎNCĂ O ȘANSĂ – VIDEO

de admin
19 vizualizări

Uite trenul, nu e trenul. In Dambovita, CFR a aratat ca poate inchide o linie de cale ferata cat ai zice peste! Dupa Targoviste-Pietrosita, pe lista neagra a ajuns si Titu-Targoviste. Daca si aceasta ar fi inchisa, Dambovita ar ramane fara niciun tren, din nord pana in sud. Se pare insa ca tronsonul Titu-Targoviste s-a salvat, cel putin pana in aceasta toamna. Atunci, reprezentantii CFR vor decide daca ii vor pune cruce sau nu.
Aceasta ar fi prima veste buna venita de la feroviarii damboviteni. Trenurile vor fi mentinute cel putin pana in toamna, pe sectorul Targoviste-Titu. Cel putin, pentru moment, axa de transport feroviar NORD-SUD din judetul Dambovita nu este inca paralizata.
CFR-istii damboviteni vorbesc si despre o relansare a traficului feroviar pe ruta Ploiesti-Targoviste.
Mai mult, cfr-istii le dau sperante si celor care obisnuiau sa faca naveta cu trenul din nordul judetului.
Acum ramane de vazut daca totul va ramane la stadiul de incercare, asa cum s-a intamplat si la inceputul acestui an, cand un operator privat trebuia sa reia circulatia feroviara pe ruta Targoviste-Pietrosita, dar s-a razgandit in ultimul moment.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe