PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCENDIU CU REPETIȚIE

INCENDIU CU REPETIȚIE

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Incendiu cu repetiție la Pitești. Flăcările au cuprins din nou, joi dimineața, groapa de colectare a deșeurilor aflată la intrarea în oraș în apropierea combinatului Arpechim, acolo unde a ars și săptămâna trecută. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale pentru a stinge focul. Încă nu se știe cauza exactă a incendiului. Incendiul de săptămâna trecută a fost cauzat de o reacție chimică la un bazin încărcat cu șlamuri petroliere.

Fumul negru și gros s-a înălțat la 100 de metri in aer, fiind vizibil de la zeci de kilometri distanța. Incendiul a izbucnit din nou la groapa de colectare a deşeurilor situată pe Drumul 23 de lângă Arpechim. La faţa locului s-au deplasat patru echipaje cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi autospecială CBRN, potrivit ISU Argeș. Au ars mai multe bazine în care sunt depozitate diferite substanțe.

Incendiul de săptămâna trecută a fost cauzat de o reacţie chimică la un bazin încărcat cu şlamuri petroliere. Atunci, pentru nerespectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor, ISU a aplicat două amenzi în valoare totală de 20 000 de lei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe