PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCENDIU LA DEPOZITUL DE DEȘEURI DIN TÂRGOVIȘTE

INCENDIU LA DEPOZITUL DE DEȘEURI DIN TÂRGOVIȘTE

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Un incendiu puternic a distrus 15 tone de deșeuri depozitate la un operator din Târgoviște. Fumul dens s-a observat de la kilometri distanță, iar oamenii au intrat în panică inițial crezând că este vorba despre un incendiu la o locuință. Focul a pornit se pare de la o operațiune de tăiere realizată fără respectarea normelor. În incendiu au ars mase plastice, componentele unor electronice și electrocasnice.
Alarma s-a dat marți după-amiaza după ce un fum negru și gros a invadat centura municipiului Târgoviște. În doar câteva secunde un nor de fum s-a ridicat deasupra zonei altădată platforma industrială a orașului. În zona sunt mai multe societăți, dar și blocuri de locuințe așa că oamenii s-au panicat. Mai multe autospeciale de pompieri, dar și un echipaj SMURD au fost trimise în zonă după ce un apel la 112 anunța un incendiu uriaș în curtea unui operator economic cu activitatea în colectarea deșeurilor.
Pompierii au reușit în cele din urmă să localizeze focul și după eforturi de mai bine de o oră, cu patru autospeciale au stins incendiul în care au ars 15 tone de deșeuri respectiv elementele combustibile din componenţa carcaselor frigiderelor şi maşinilor de spălat.
Din primele date, cauza probabilă a incendiului a fost efecuarea unor operațiuni de tăiere/lipire fără respectarea normelor. Până în acest moment, inspecția de prevenire nu a aplicat nicio sancțiune operatorului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe