PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » CUMPĂRASERĂ AUR DIN TURCIA ȘI INTENȚIONAU SĂ-L VÂNDĂ ÎN ROMÂNIA. PRINȘI LA GRANIȚĂ, AU VRUT SĂ DEA MITĂ POLIȚISTULUI

CUMPĂRASERĂ AUR DIN TURCIA ȘI INTENȚIONAU SĂ-L VÂNDĂ ÎN ROMÂNIA. PRINȘI LA GRANIȚĂ, AU VRUT SĂ DEA MITĂ POLIȚISTULUI

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit asupra a doi cetățeni români 260 grame bijuterii din metal alb și galben, susceptibile a fi din aur, pe care aceștia încercau să le introducă ilegal în țară.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au selectat pentru control, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, în care se aflau două persoane, cetățeni români. Cu ocazia controlului de frontieră, șoferul autoturismului a încercat să ofere polițistului suma de 50 de euro. Acesta i-a comunicat că fapta constituie infracțiune de dare de mită, iar persoana a înțeles gravitatea faptei și a retras suma de bani.


La controlul amănunțit efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă și nedeclarată, pe corpul șoferului și asupra pasagerului, cantitatea totală de 260 grame bijuterii din metal alb și galben, susceptibile a fi din aur, pe care cei doi au încercat să le introducă ilegal în țară.La verificări, persoanele în cauză au declarat că bijuteriile le aparțin, le-au cumpărat din Turcia și intenţionau să le comercializeze pe raza municipiului București.


Întreaga cantitate de bijuterii, în valoare totală de 41.600 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 2, lit. a din Legea 86/2006.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe