PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » INCENDIU LA O HALĂ UNDE SE PRELUCREAZĂ LEMNUL

INCENDIU LA O HALĂ UNDE SE PRELUCREAZĂ LEMNUL

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Un incendiu violent a mistuit în această noapte o unitate de prelucrare a lemnului din comuna argeșeană Coșești, sat Lăpușani. Pompierii au venit la fața locului cu cinci autospeciale cu apă și spumă. Intervenția a fost dificilă din cauza faptului că în curtea unde se manifesta focul erau un rezervor plin cu 8 tone de motorină și o casă. Focul nu a provocat victime, dar hala întinsă pe o suprafață de 400 metri pătrați a fost distrusă.
Aproape de miezul nopții, oamenii care locuiesc în comuna Coșești au văzut flăcările uriașe care se înălțau din curtea unde se afla hala de prelucrare a lemnului și au sunat imediat la 112. Proprietarii dau însă vina pe pompieri, despre care spun că au venit prea târziu.
Reprezentanții ISU Argeș au trimis la fața locului cinci mașini de stingere și au reușit să izoleze focul ce cuprinsese hala ridicată pe o structura lemnoasa și acoperită cu azbociment. Intervenția a fost cu atât mai dificilă cu cât în zonă nu sunt surse de apă.
Pentru că s-a acționat repede cu ajutorul voluntarilor de la Serviciul de Pompieri Domnești, flăcările nu s-au propagat și la casa și la recipientul cu carburant, iar pompierii militari trebuie acum să afle de la ce a izbucnit incendiul. Hala unde se prelucra lemnul a ars în totalitate, pe o suprafață de 400 de metri pătrați.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe