PRIMA PAGINĂ » Stiri » Giurgiu » INCENDIU LA PENITENCIARUL GIURGIU

INCENDIU LA PENITENCIARUL GIURGIU

de Mditv
57 vizualizări

Haos la Penitenciarul Giurgiu marți noaptea. Mai mulți deținuți și-au dat foc obiectelor din celulă. Incidentul vine la două zile după cel de la Penitenciarul Rahova unde zeci de persoane încarcerate au fost evacuate și 11 angajați ai penitenciarului au ajuns la spital după ce un deținut a incendiat zece saltele. La Giurgiu gardienii au intervenit și au calmat repede spiritele.

A apărut o nouă modă printre deținuții din România. Aceștia își adună obiectele din celulă și le pun pe foc. După ce un deținut de la Rahova a incendiat zece saltele și a creat panică, zeci de persoane încarcerate fiind evacuate, acum scenariul s-a repetat la Giurgiu. Deţinuţii de la Penitenciarul Giurgiu au dat foc obiectelor aflate în celulă. Alertați de fumul de la ferestrele celulelor, gardienii au intervenit rapid și au calmat spiritele. Spre deosebire de Rahova, la Giurgiu nu au fost victime.

Aceştia au imitat gestul deținutului de la Penitenciarul Rahova, care a incendiat zece saltele. Bărbatul a ajuns la spital, la fel şi 11 angajaţi ai Penitenciarului Rahova care au intervenit pentru a stinge flăcările şi pentru a-l imobiliza pe deţinutul care le-a provocat. De asemenea, 70 de persoane încarcerate în apropierea celulei incendiate au fost evacuate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe