PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCENDIU LA STAȚIA DE BETOANE – VIDEO

INCENDIU LA STAȚIA DE BETOANE – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Un puternic incendiu a izbucnit duminica la o statie de betoane in comuna Bascov, de langa Pitesti. Pompierii au intervenit la faţa locului cu doua autospeciale cu apa si spuma pentru stingerea focului.
La sosirea echipajelor de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges flacarile cuprinsesera doua basculante, care au ars aproape în întregime. La un moment dat s au auzit si cateva explozii, dar conducerea ISU confirma ca nu exista victime dintre pompierii militari ori angajatii societatii, astazi fiind zi libera la firma, in zona fiind doar paznicul unitatii care a si anuntat izbucnirea focului la Serviciul Unic de Urgenta 112. In acest moment,incendiul a fost stins si sunt evaluate pagubele,urmand sa fie stabilite si cauzele care au provocat aparitia flacarilor, nefiind exclusa nicio varianta, un scurt circuit electric ori o mana criminala.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe