INCENDIU LA UN DEPOZIT DE FURAJE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Incendiu la un depozit de furaje din comuna Chirnogi.
Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, timp de 16 ore pentru lichidarea incendiului. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului este posibil ca incendiul să se fi produs prin autoaprindere din cauza condiţiilor de depozitare.

„La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul depozitelor de furaje (pănuşi de porumb) , existând risc de extindere a arderii din cauza vântului şi la bunurile din imediata vecinătate.
Pompierii militari din cadrul Detaşamnetului de pompieri Olteniţa s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 16 ore” a transmis purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, plutonier adjutant. Tătăranu Ştefan-Ovidiu.

În urma incendiului au ars 500 tone de pănuşi de porumb, s-au înregistrat pagube materiale în valoare de aproximativ 1000 de lei.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ACCIDENT LA MOȘOAIA. UN AUTOTURISM S-A RĂSTURNAT

Accident la Moșoaia, în județul Argeș. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș a reieșit faptul că, un bărbat de 39 de ani, din comuna Ciomagești, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcția Drăgășani către Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite în