PRIMA PAGINĂ » Stiri » Giurgiu » INCENDIU VIOLENT ÎNTR-O LOCALITATE DIN GIURGIU

INCENDIU VIOLENT ÎNTR-O LOCALITATE DIN GIURGIU

de Andrei Oprescu
33 vizualizări

Anexele dintr-o gospodărie din localitatea Novaci, județul Giurgiu, au fost cuprinse de flăcări noaptea trecută și s-au extins la magazia de lemne a unui vecin. Incendiul s-a produs în jurul orei 03:30, iar pentru stingerea acestuia au acționat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și Punctului de Lucru Călugăreni, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.
La fața locului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul unui garaj și în camera tehnică, de unde s-a extins și la curtea învecinată.
În urma incendiului, în prima gospodărie au ars: acoperișul garajului pe o suprafață de aproximativ 12 mp, acoperișul camerei tehnice pe o suprafață de aproximativ 6 mp, patru butelii, o centrală pe lemne, un boiler termoelectric, un boiler electric, instalația de încălzire a locuinței, o drujbă și o mașină de tuns iarba. De asemenea, s-a deteriorat mobilierul unui dormitor.
În cea de-a doua gospodărie a ars o magazie de lemne, pe o suprafață de aproximativ 16 mp și lemnele de foc din interior.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul (conductor electric defect).

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe