PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCEP EXPERTIZELE LA BLOCUL GROAZEI – VIDEO

ÎNCEP EXPERTIZELE LA BLOCUL GROAZEI – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Blocul din Fieni, distrus in urma exploziei de vineri va fi expertizat. Specialistii vor sa vada daca cele douazeci de apartamente mai pot fi locuite si daca structura de rezistenta a fost afectata. Intre timp, autoritatile s-au mobilizat si au remediat deja din pagubele minore.

 

Douazeci de familii au trait clipe de groaza vineri dimineata in orasul dambovitean Fieni. Un apartament a sarit in aer de parca o bomba ar fi explodat inauntru. Imaginile de dupa dezastru sunt groaznice. Patru apartamente sunt distruse in totalitate si alte 17 partial. Planseul dintre etajul III si etajul IV s-a prabusit iar peretii au fost dislocati, existind posibilitatea prabusirii in orice moment. Oamenii traiesc cu frica in san si se tem sa mai intre in locuinte. Un expert in constructii va incepe expertizarea imobilelor pentru a vedea daca acestea mai pot fi locuite.

 

Intre timp, familiile ramase fara locuinte sunt cazate in pensiuni sau in imobilele primariei. Oamenii spera sa se intoarca in casele lor cat mai curand.

 

Echipa: Mihai Eremia

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe