PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCIDENTE LA ADĂPOSTUL ÎNTUNERICULUI

INCIDENTE LA ADĂPOSTUL ÎNTUNERICULUI

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Incidentele au continuat și după închiderea secțiilor de votare în comuna dâmbovițeană Ocnița. Președinții secțiilor 318 și 319 au acceptat și după aproximativ 30 de minute de la închiderea secțiilor accesul membrilor anumitor formațiuni politice în momentul în care voturile deja începuse să fie numărate. Revolta oamenilor nu a întârziat să apară.

Situația fără precedent din comuna Ocnița a avut loc în jurul orelor 21:30, după mai multe discuții aprinse pe care președintii secțiilor de votarea le-au avut atât cu membrii comisiei cât și cu simpatizanții anumitor formațiuni politice care s-au simțit nedreptățiți pentru faptul ca unora li s-a permis accesul în incinta secției după ce fusese deja închisă.

Deși aceste nereguli au fost semnalate oamenilor legii nu a fost luată nicio măsură, președinții respectivelor secții de votare reușind să facă legea în zonă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe