PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RENUMĂRARE DE VOTURI CU MASCAȚI LA ULMI

RENUMĂRARE DE VOTURI CU MASCAȚI LA ULMI

de Andrei Oprescu
52 vizualizări

Renumărarea voturilor s-a făcut în prezența mascaților la două secții din comuna dâmbovițeană Ulmi. Mai multe persoane s-au strâns în fața secțiilor după ce Adrian Țuțuianu a venit val-vârtej și a intrat pentru a participa la procesul de renumărare, spre nemulțumirea tuturor alegătorilor care au spus că acesta încearcă să fraudeze alegerile. În final, după verificarea atentă a buletinelor și renumărare, Bogdan Tița, candidatul PNL a obținut cele mai multe voturi.

Pentru ca procesul de renumărare a voturilor din localitatea dâmbovițeană Ulmi să se desfășoare fără incidente, la fața locului au fost chemați mascații după ce Adrian Țuțuianu a venit pus pe scandal și a pătruns în secții. Revoltate de situația, mai multe persoane s-au strâns la Viișoara și Dumbrava în fața secțiilor și au cerut ca Țuțuianu să părăsească secția pentru că nu are niciun drept să fie acolo. Ba chiar mai mulți observatori au fost dați afară când acesta a sosit. La vederea lui Țuțuianu oamenii și-au amintit și de regretabil incindent în care o fetiță a murit din neglijența și incompetența administrației de la acea vreme condusă de PSD-istul Nicolae Vărzaru, care a primit și condamnare.

Mascații au intervenit și l-au dat afară din secție pe Adrian Țuțuianu. După finalizarea procesului de renumărare, candidatul PNL, Bogdan Tița a obținut cele mai multe voturi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe