PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Incredibil: Stat în stat la Compania de Apă – VIDEO

Incredibil: Stat în stat la Compania de Apă – VIDEO

de admin
2 vizualizări

La Compania de Apa Targoviste Dambovita s-a instaurat legea tacerii si a pumnului in gura.Dupa ce a iesit la iveala faptul ca o batrana a decedat, ulterior consumului de apa infestata cu materii fecale, livrata de Compania de Apa, alte amanunte, de-a dreptul socante, continua sa apara.Invitat la emisiunea Fetele Puterii, de la MDI TV, unul dintre noii membrii din Consiliul de Administratie a recunoscut ca directoratul companiei si presedintele Consiliului de Administratie refuza sa colaboreze si sa furnizeze informatii, instaurand un climat demn de celebra „Omerta”, lege a tacerii specifice gruparilor mafiote.
Desi, in mod legal, membrii Consiliului de Administratie au dreptul de cere si de a consulta toate documentele companiei, unde sunt parte in CA, acest lucru nu se intampla si la Compania de Apa Targoviste- Dambovita. Documentele, privitoare la incidentul de la Aninoasa, din primavara acestui an, cand mii de damboviteni au consumat apa infestata cu materii fecale si ulterior sute dintre ei au luat drumul spitalelor, constituie un adevarat secret de stat. Orice solicitare venita din partea membrilor simpli din CA, spune Cristian Iacob, membru in aceasta structura, este refuzata de catre presedintele CA, cat si de catre directoratul institutiei, intamplator sau nu atat presedintele Ca cat si directorii facand parte sau fiind sustinuti de acelasi partid politic.
Nici pana la momentul actual Compania de Apa targoviste Dambovita nu a comunicat oficial rezultatele comisiilor de analiza ce au cercetat evenimentul produs in luna martie 2014 atunci cand mii de oameni din comuna Aninoasa au consumat apa potabila infestata cu materii fecale, livrata pe conductele Companiei, sute dintre acestia ajungand la spital iar o batrana de 83 de ani chiar decedand, in luna iunie, dupa o lupta de cateva luni cu un rotavirus, cel mai probabil contactat in urma consumului de apa infestata.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe