PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » INDIVID PERICULOS UMBLĂ LIBER! A ÎNCERCAT SĂ VIOLEZE O TÂNĂRĂ

INDIVID PERICULOS UMBLĂ LIBER! A ÎNCERCAT SĂ VIOLEZE O TÂNĂRĂ

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Un individ periculos umblă liber pe străzile din Pitești. Poliția le cere ajutorul tuturor celor care l-ar putea identifica și de aceea vă prezintă imagini cu cel care în urmă cu o săptămână a încercat să violeze o femeie chiar în mașina ei.

Au apărut imagini de la fața locului cu tentativa de viol de acum zece zile, de pe strada Gheorghe Șincai din Pitești. Acestea sunt făcute publice de către reprezentanții Poliției Argeș, cu un apel către toți cetățenii, întrucât în perioada scursă de la eveniment, individul nu a fost identificat!
Reamintim că o tânără de 28 de ani din Costești a trecut prin clipe de groază, după ce un bărbat a încercat să o violeze. Femeia a alimentat greșit într-o statie peco din Pitești, iar pe o strada mașina i s-a oprit. În acel moment, un bărbat a venit la ea, dându-i de înțeles că o va ajuta. Acesta însă și-a dat pantalonii jos și i-a cerut să întrețină relații sexuale cu el. Victima a închis ușa mașinii, dar omul nu s-a lăsat cu una cu două și s-a îndreptat spre cealaltă ușă pentru a se urca în mașină. Tânăra a vrut să fugă, dar individul a prins-o și a tras-o de păr. În cele din urmă, femeia a reușit să scape din mâinile atacatorului și să îl cheme pe fratele ei.
Astăzi, Poliția a făcut publice imaginile din ziua respectivă, surpinse de camerele video. Cei care au informații cu privire la bărbat sunt rugați să sune la 112, având în vedere că este vorba despre un om periculos, care ar putea oricând să repete fapta.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe