PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » ÎNECAT ÎN RÂUL ARGEŞ

ÎNECAT ÎN RÂUL ARGEŞ

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

Mobilizare de forţe la Ioneşti, în judeţul Dâmboviţa, unde un bărbat de 64 de ani a fost căutat de poliţişti şi de pompieri. Se pare că barbatul a dispărut în apele Argeşului, după mai bine de o oră de înot. Prietenii lui au dat alarma şi a fost căutat timp de două zile.
Bărbatul de 64 de ani, din Cobia, s-a dus pe un lac din Ioneşti, care corespunde cu râul Argeş, pentru a face baie. Era însoţit de alţi cinci prieteni. Bărbatul era cunoscut ca fiind un foarte bun înotător. A înotat mai bine de o oră, după care a dispărut fără ca nimeni să-şi dea seama. Nu a strigat la prietenii lui, iar aceştia cred că, cel mai probabil, i s-a făcut rău, în timp ce se afla în apă. Totul s-a întâmplat în lacul de la balastiera din zonă, care corespunde cu râul Argeş. Poliţiştii şi pompierii l-au căutat neîncetat cu barca şi cu efective pe malurile Argeşului, timp de două zile. Luni dimineaţă trupul neînsufleţit al bărbatului a fost scos de ape la suprafaţă.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe