PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNGHESUIALĂ LA DESCHIDEREA UNUI SUPERMARKET – VIDEO

ÎNGHESUIALĂ LA DESCHIDEREA UNUI SUPERMARKET – VIDEO

de admin
7 vizualizări

A fost nebunie la deschiderea unui nou supermarket in Ploiesti. Clientii au venit cu mai bine de o ora inainte de inaugurare insa, la inceput, au putut intra doar … femeile. Doamnele de toate varstele s-au inghesuit ca sa prinda primele ofertele speciale ale magazinului!
A urmat buluceala de la .. cosuri iar apoi la rafturi unde ploiestencele au cumparat tot ce le-a picat in mana… la reducere. Cosurile s-au umplur cu baxuri de ulei (3,87 litrul), apa, cafea la jumatate de kilogram la 12,99 lei, banane la 3.,99 lei si … ceaune din fonta la doar 9,99 lei.
Doamnele s-au asezat la rand.. cu mult inainte ca supermarketul sa isi deschide portile. Barbatii… au fost nevoiti sa astepte.. o ora pana cand sa intre la cumparaturi.
Invitatul special la deschidere a fost Pepe! Ajuns cu o mica intarziere, artistul a fost luat cu asalt de doamne si domnisoare. Doar pentru el s-au oprit din cumparaturi, sa faca poze cu el, sa ia autografe sau sa il intrebe despre… fosta sotie, ca doar sunt la curent cu can-can-urile!
4 La Ploiesti, Pepe va sustine si un superconcert live in aceasta seara, de la orele 19.00 la acelasi supermarket.

Valentin Popescu
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe