PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNREGISTRARE ȘOCANTĂ! UITE CE RĂSPUNS PRIMEȘTE UN TÂNĂR DE LA 112, CARE CERE O AMBULANȚĂ ÎN CAZUL UNUI COPIL ÎN COMĂ ȘI CU HEMORAGIE!

ÎNREGISTRARE ȘOCANTĂ! UITE CE RĂSPUNS PRIMEȘTE UN TÂNĂR DE LA 112, CARE CERE O AMBULANȚĂ ÎN CAZUL UNUI COPIL ÎN COMĂ ȘI CU HEMORAGIE!

de Andrei Oprescu
213 vizualizări

La doar o zi după tragicul accident produs în Dâmbovița, la Bolovani, apar detalii șocante! Imediat după ce cei patru frați s-au răsturnat cu mașina, în zonă apar mai mulți cunoscuți de-ai copiilor, care rămân șocați când i-au văzut întinși pe asfalt. Unul dintr ei începe să sune la 112 pentru a cere ajutor de la Ambulanță. Tânărul ne-a povestit că abia la al șaselea apel, un operator i-a răspuns. Văzând că nu răspunde nimeni la 112, tinerii au luat copilul de 8 ani, rănit extrem de grav, l-au urcat în mașina personală și au demarat în trombă spre Spitalul din Titu. Pe drum tânărul insistă la 112. Într-un final i se răspunde și i se face legătura la Ambulanță. Tânărul îi explică operatoarei că transportă cu mașina personală un copil aflat în stare gravă cu hemoragie puternică și cere să i se trimită o ambulanță, pentru a-l prelua pe copilul în comă. Răspunsul operatoarei a fost șocant! “Duceți-l dumneavoastră la spital, noi nu avem nicio ambulanță disponibilă!” Tânărul rămâne fără cuvinte și se vede nevoit să continuie drumul în viteză spre spital. Pe înregistrările făcute se aude cum se întreabă unul pe celălalt cum să oprească hemoragia micuțului. În cele din urmă, au ajuns la Titu, unde micuțul a fost preluat de medici, însă aceștia nu-i dau prea multe șanse de supraviețuire. Considerăm că atitudinea operatorului de la 112 este una care nu are nicio legătură cu deontologia și solicităm conducerii Serviciului județean de Ambulanță Dâmbovița demararea unei anchete în acest caz.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe