PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “ÎNTÂLNIRE DE PLANTE” – VIDEO

“ÎNTÂLNIRE DE PLANTE” – VIDEO

de admin
3 vizualizări

„Intalnire de plante”! Asa a catalogat prefectul judetului Dambovita sedinta de colegiu prefectural, care s-a tinut vineri la Targoviste. Victor Sanda si-a aratat inca o data nemultumirea fata de lipsa de implicare a sefilor de deconcentrate. Directorii au primit o bila neagra inca de la inceput. S-a facut prezenta, iar la strigarea de „catalog”, multi sefi au primit absenta. Motivul: sunt in concediu!

La sedinta de Colegiu Prefectural, s-a facut prezenta mai ceva ca la scoala. Supriza insa. Cand s-a strigat catalogul, s-a constatat absenta mai multor sefi de deconcentrate.
Exista o explicatie pentru absente! Directorii sunt in concediu. Unii au uitat insa sa isi trimita la sedinta un inlocuitor, oferindu-i prefectului de Dambovita un motiv de nemultumire.
Ulterior sedinta de colegiu prefectural s-a derulat in aceeasi nota obisnuita. Unii au raportat, restul au tacut malc. Concluzia i-a apartinut prefectului.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

https://www.youtube.com/watch?v=c9mc1WOn7B8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe