PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MULȚI CHEMAȚI, PUȚINI ALEȘI – VIDEO

MULȚI CHEMAȚI, PUȚINI ALEȘI – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Patronii se fac ca angajeaza, somerii ca vor sa munceasca! S-a mai derulat o bursa a locurilor de munca in Dambovita si chiar daca somerii s-au inghesuit sa vada ofertele, multi au plecat tot cum au venit, cu mana goala. Reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca au contactat 900 de agenti economici. Au venit doar 70. In Targoviste, numarul somerilor a fost dublu in comparatie cu posturile oferite. Cu toate acestea, putini au reusit sa faca o impresie buna in fata patronilor. Unii tineri si-au facut aparitia in slapi, ca la plaja.
Nici nu a inceput bine Bursa locurilor de munca in Targoviste si au aparut primii nemultumiti. Oamenii, disperati ca nu reusesc sa se angajeze, i-au asaltat cu reclamatii pe reprezentantii AJOFM Dambovita. Apoi, s-au inghesuit sa intre in sala.
Peste 1000 de someri au participat la bursa locurilor de munca, organizata in trei locatii din Dambovita. Cei mai multi au fost in Targoviste, circa 700. Desi au fost contactati 900 de agenti economici pentru a participa la bursa, au fost prezenti numai 70, care au pus la bataie 630 de posturi. Cei mai multi someri insa au plecat la fel de repede cum au venit. S-au ingramadit sa intre in sala, dupa care au dat o tura si s-au evaporat. Unii nu au depus nici macar un CV.
Mai interesati de munca au fost somerii care vor sa lucreze in strainatate. Au venit direct la consilierul Eures, penrtu a se informa despre posturile oferite de angajatorii straini si conditii.
Angajatorii au selectat 500 de CV-uri. Ramane insa de vazut si cati vor reusi sa se angajeze.
Tinerii in schimb au venit increzatori la bursa locurilor de munca si nu si-au lasat pretentiile acasa. Stiu clar ce salariu vor sa primeasca.
In timp ce unii spera la un post si un salariu bun, altii au pierdut din start sansa se se angajeze. Nu au prezentat interes pentru patroni, din vina lor. Unii tinerii au venit la bursa, ca la plaja: in bermude si slapi. Pareau dezorientati si nu intelegeau prea bine ce cauta acolo. Cei de varsta a II-a au facut o alta greseala grava: au venit sa se angajeze, cu sticla de bautura la ei.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

https://www.youtube.com/watch?v=nB7OLIuAzdg

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe