PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INTRĂ CINE VREA, PROMOVEAZĂ CINE ÎNVAŢĂ

INTRĂ CINE VREA, PROMOVEAZĂ CINE ÎNVAŢĂ

de Mditv
2 vizualizări

Reîncep emoţiile pentru cei care susţin examenul de bacalaureat. Sesiunea din toamnă a debutat cu proba orală la limba şi literatura română iar elevii care din diferite motive nu s-a înscris în sesiunea din vară sau nu au promovat examenul, mai au o şansă să îşi repare greşala şi să primească diploma de bacalaureat.

Elevii s-au prezentat la examen bronzaţi şi bine îmbrăcaţi după o vară în care s-au distrat. Majoritatea erau emoţionaţi şi îşi făceau curaj şi speranţe că vor trece cu bine peste sesiuneea din toamnă a examenului maturităţii. La liceul Nicolae Ciorănescu din municipiul Târgovişte au venit elevi din 2 colegii din Moreni şi 3 colegii din Găeşti.

Până în momentul de faţă sesiunea a doua a bacalaureatului s-a desfăşurat fără incidente. Corectarea lucrărilor se va face în alte judeţe, la fel cum s-a procedat şi în prima sesiune a examenului.

După încheierea sesiunii din toamnă a bacalaureatului, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa speră că procentul de promovabilitate va creşte.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe