PRIMA PAGINĂ » Arges » ARGEȘ: CAMPANIE DE ADOPȚIE LA ADĂPOSTUL DE CÂINI MIOVENI

ARGEȘ: CAMPANIE DE ADOPȚIE LA ADĂPOSTUL DE CÂINI MIOVENI

de Mditv
10 vizualizări

Campanie de adopție a câinilor fără stăpân în Mioveni! În prezent în adăpostul de la Mioveni sunt 500 de patrupede, iar cererile pentru adopția animalelor au scăzut în ultimul an. Adopția este gratuită, iar dacă până acum revendicarea animalului a fost condiționată după 14 zile prin plata cheltuielilor serviciilor de ecarisaj, reprezentanții adăpostului spun că vor da animalele gratuit dacă cei care vin să le adopte se vor dovezi de bună-credință.

La Mioveni, în zona Racovița, funcționează din anul 2014 un adăpost pentru câini cu o capacitate de aproximativ 1000 locuri. Acest modern adăpost dispune de toate dotările necesare. Tot în cadrul acestui adăpost, sub supraveherea unei echipe condusă de un medic veterinar se desfășoară o gamă de servicii precum vaccinare, deparazitare, sterilizare, microcipare, adopţie şi cazare a câinilor fără stăpân. În prezent aici trăiesc aproximativ 500 de patrupede care au fost strânse din orașul Mioveni și împrejurimi. Pentru că numărul adopțiilor a scăzut, autoritățile au lansat o campanie.

În primele 7 luni ale acestui an au fost adoptați doar 24 de câini. Reprezentanții adăpostului spun că de multe ori, câinii revendicați au fost luați și aruncați din nou pe străzi. Din acest motiv, pentru ca adopția să se realizeze, cei care vin la adăpost trebuie să facă dovadă că dețin spațiu pentru animale.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe