PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INTRĂRILE ÎN TÂRGOVIȘTE, “PÂRJOLITE” ÎN CALEA TURIȘTILOR

INTRĂRILE ÎN TÂRGOVIȘTE, „PÂRJOLITE” ÎN CALEA TURIȘTILOR

de Mditv
6 vizualizări

Ne laudăm cu obiective și destinații turistice, avem centru de informare turistică de…miliarde de lei vechi, aruncăm bani buni pe festivaluri ale cetății, manifestări culturale și târguri teoretic pentru a ne atrage turiștii, dar orice vizitator calcă cu stângul la fiecare intrare în municipiu. Cei care ajung în municipiul Târgoviște sunt întâmpinați de comunități de romi, ruine, gropi și vegetație uscată. Aceasta este cartea de vizită cu care municipiul se prezintă turiștilor care pentru a ajunge la frumusețile din centru trebuie să treacă prin mizeria de la periferie.

Dacă ar fi să ne luăm după prezentările făcute pe site-ul de promovare turistică al municipiului, Târgoviștea te fascinează prin istoria, oamenii şi locurile sale, oricine vine la Târgoviște nu are cum să nu ramână impresionat. (astea doua propozitii sunt pe prima pagina pe site ul dat..le accentuezi). Impresionați vor fi turiștii, dar de mizeria, sărăcia și ruinele care înconjoară municipiul de la fiecare intrare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe