PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNTRE CONCEDIERE ȘI DEMISIE – VIDEO

ÎNTRE CONCEDIERE ȘI DEMISIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Postasii damboviteni sunt obligati sa dea examene! Cei care nu se vor descurca la testari, vor fi trecuti pe listele de disponibilizari. In luna septembrie, zeci de angajati damboviteni ai Postei si-ar putea pierde locurile de munca sau vor ramane cu jumatate de norma, caz in care vor renunta singuri. Unii s-au hotarat deja sa isi depuna cererile de demisie, pentru a primi salarii compensatorii.

Intr-o prima faza, angajatii pot depune voluntar cererile de demisie, restul persoanelor ce urmeaza sa fie concediate urmand sa fie stabilit dupa testare. Faptul ca vor fi examinati in perioada 28-31 august, este singura certitudine a postasilor damboviteni. In rest, totul ramane o nebuloasa. Angajatii vin in fiecare zi cu teama la serviciu si sunt bulversati de tot felul de zvonuri. In teorie, numai 16 damboviteni ar avea de ce sa isi faca griji. Nu vor fi concediati, dar vor ramane cu jumatate de norma, cel putin asta li s-a comunicat pana acum angajatilor. In aceasta situatie insa si lefurile lor se vor injumatati, de aceea este aproape sigur ca oamenii se vor inscrie voluntar pe listele de disponibilizari.

Numarul postasilor damboviteni a scazut dramatic in ultimii ani, ajungand la numai 500. Cu toate ca personalul este insuficient, cateva zeci de angajati risca sa isi piarda locul de munca in septembrie. Cert este ca sunt si solicitari din partea factorilor postali, care doresc sa fie disponibilizati, pentru a primi intre 3 si 30 de salarii compensatorii, in functie de vechime.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe