PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “ÎNVĂŢĂCELUL” DIN CONSILIUL MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE

“ÎNVĂŢĂCELUL” DIN CONSILIUL MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Întrebări ca la şcoală în Consiliul Local Municipal Târgovişte… Consilierul independent, Ana-Maria Nicolae, aflată la început de drum în ale administraţiei locale, pare dornică să afle toate detaliile proiectelor desfăşurate în municipiul Târgovişte, dar nu prea ştie cum să facă acest lucru. Aşa că a ales cea mai simplă cale, să pună multiple întrebări în sala forului administrativ, spre deliciul colegilor şi al reprezentanţilor instituţiilor publice, prezenţi la şedinţă.

Primele semne de întrebare ale consilierului independent au fost legate de centura municipiului Targovişte. Pentru că s-a vorbit despre împrumutul de 65 000 000 lei, finanţare rambursabilă internă, Ana Maria Nicolae a prins momentul perfect să ridice două degete. Cu voce suavă, puţin timidă, aceasta şi-a făcut curaj să deschidă gura pentru a afla care este treaba cu acest proiect, care dă bătăi de cap târgoviştenilor de aproximativ şapte ani de zile.

Ce nu ştie Anuţa noastră este că pentru execuţia proiectului de centură urmează să se facă o licitaţie publică, la care pot participa toate firmele de profil. Firma respectivă despre care vorbea este practic inexistentă, întrucât contractul a fost reziliat de câteva luni. Nu ştim exact ce a înteţes tânăra consilieră, însă are şi câteva recomandări. Nu mai contează dacă acestea sunt în conformitate cu legea, important este că la sfaturi suntem campioni.

Consilierul municipal a observat câteva nereguli şi la spaţiile de joacă pentru copii.

Ana-Maria Nicolae pare că nu înţelege mare lucru din ce se întâmplă în Consiliul Local Municipal. Astfel de întrebări banale trebuie puse atunci când se întrunesc comisiile de specialitate, unde se pune totul la punct. În cadrul şedinţelor, teoretic nu se permite dialogul, însă “învăţăcelul” din forul administrativ are multe nelămuriri. Dacă va continua aşa, şedinţele de consiliu local municipal se anunţă lungi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe