PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎMPUȘCAT LA ȘTRAND

ÎMPUȘCAT LA ȘTRAND

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Incident grav petrecut astăzi la un ștrand din municipiul Pitești. Un tânăr, agent de paza la o firma privată, a fost împușcat după ce avusese o altercație cu un vecin de cartier. Agresorul a vrut sa se răzbune pentru ca fusese stropit cu apa, asa ca a scos in pistol si a tras in agent. Polițiștii i-au pus imediat catusele. Agentul, care era in timpul liber, a ajuns la spital si este acum in afara oricărui pericol.

Incidentul avut loc la un ștrand care aparține administrației locale a municipiului Pitești. Agentul de pază era în timpul liber și mersese la ștrand, acolo unde prietena lui este salvamar. Pe fondul unui conflict de dimineață in care alți tineri se stropisera cu apă, un tânăr a scos un pistol și a tras. Imediat a fost imobilizat de alți agenți de pază care erau la ștrand, iar apoi au fost chemate autoritățile.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au pus imediat cătușe agresorului. Tânărul împușcat ajuns la spital cu un echipaj de terapie intensivă mobilă. Agresorul i-a dat cu pistolul în cap şi i-a tras de două ori în spate.

Prietena tânărului agresat spune că nu îl cunoștea pe agresor și că nu știe adevăratul motiv pentru care băiatul a fost împușcat.

Tânărul care a tras cu arma a fost încătuşat şi dus la Secţia 3 de Poliţie Piteşti, la audieri. El este acuzat de tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe