PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INVESTIȚII LA ANINOASA

INVESTIȚII LA ANINOASA

de Andrei Oprescu
38 vizualizări

Toamna vine cu investiții la Aninoasa. Printre proiectele vizate de primăria din localitate se numără extinderea rețelei de canalizare în Săteni, restaurarea Sfintei Mănăstiri Viforâta, extindere iluminat public și construire stație de repompare pentru a duce apa în zone mai greu accesibile. Edilul șef spune însă că deși proiectele sunt multe, legislația este greoaie și de multe ori sunt întârziate de licitații și contestații.
În momentul de față prioritară pentru primăria Aninoasa este extinderea rețelei de canalizare. O mare parte a localității deja beneficiează de această utilitate, însă pe lista investițiilor se află acum și Săteni. Totodată, este în așteptare și proiectul de restaurare, reabilitare de la Mănăstirea Viforâta.
Săptămâna viitoare în sedința de Consiliu Local vor fi aprobate ale trei hotărâri pentru proiecte necesare în comună, proiecte care au fost implementate și în anii anteriori și care vor beneficia de continuitate. Primarul are în plan și achiziționarea unui utilaj multifuncțional care să execute deszăpezirea în sezonul rece.
În ciuda numeroaselor proiecte, legislația are în continuare anumite hibe, iar licitațiile prelungite, contestațiile și firmele care fac concurență neloială îngreunează investițiile.
Totodată pe lângă investițiile amintite, în vara acestui an, au fost instalate alte 14 camere de supraveghere în comună.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe