PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNVINS DE BOALĂ – VIDEO

ÎNVINS DE BOALĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

S-a sinucis din cauza bolii! Un barbat de 49 de ani, din localitatea damboviteana Nucet si-a pus capat zilelor, satul de suferinta provocata de o boala cumplita. In urma cu cativa ani a fost diagnosticat cu cancer si de atunci au urmat chinuri groaznice, pe care nu le-a mai putut suporta.  Rudele l-au gasit cazut  in fantana . Au sunat dupa ajutoare, insa prea tarziu. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic ca sa-l salveze.

Vecinii povestesc ca de cand s-a imbolnavit, barbatul trecea prin chinuri insuportabile. Le spunea mereu ca nu mai poate indura durerile si ca prefera moartea, insa nu l-au crezut in stare sa-si ia singur viata.

 

Nora lui a fost cea care l-a vauzt in fantana si a sunat imediat la ambulanta. Pompierii si medicii de la SMURD au sosit imeidat la fata locului, insa prea tarziu pentru a-l mai putea salva.

 

Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, insa toate indiciile duc spre sinucidere. Trupul neinsufletit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

 

 

Echipa: Mihai EremiaM,Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe