PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNVINS, ORBAN SE JOACĂ DE-A DEMISIA

ÎNVINS, ORBAN SE JOACĂ DE-A DEMISIA

de Andrei Oprescu
57 vizualizări

Ludovic Orban a anunţat sâmbătă, la finalul Congresului PNL, că va demisiona din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor după ce a pierdut alegerile. Florin Cîţu a câştigat mandatul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El a obţinut 2.878 de voturi „pentru” din partea delegaţilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban – 1.898 de voturi „pentru”.

Duminică, Orban a făcut alt anunț.

LUDOVIC ORBAN

„Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, cu posibilitatea de a o înainta când consideră că există posibilitatea refacerii majorității și a câștigării funcției de președinte al Camerei de PNL, cu alt candidat. Dacă eu îmi depun luni demisia la Cameră, marți sau miercuri se organizează alegeri pentru funcția de președinte al Camerei.Acum, e risc major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei. Eu sunt membru al PNL, obiectivul meu e ca această funcție să rămână unui deputat al PNL. Demisia e un act unilateral, decizia mea e irevocabilă, dar eu sunt membru al PNL și nu vreau să creez șansa să se aleagă Ciolacu președinte al Camerei sau alt PSD-ist care va candida(…) demisia e la dispoziția lui Florin Cîțu, pentru a opera când avem garanția că funcția rămâne la PNL”.

A declarat Ludovic Orban.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe